Vilkår og Betingelser

Alle handler indgås med Andens Cykel Fix, CVR-nr. 38341839, Silkeborgvej 10, 8653 Them, telefon 23 20 43 03 og e-mail .

Bestilling
Når du gennemfører en ordre, reserverer du en cykel til udlejning. Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

Betaling
Lejen afregnes forud ved ordrens gennemførelse. Du kan betale med Visa/Dankort, Visa Electron og Mastercard.

Lejeperiode
Den anførte pris dækker en udlejningsdag. Prisen beregnes pr. påbegyndt udlejningsdag. Aflevering skal foretages indenfor anført åbningstid eller afleveringsfrist. I tilfælde af at lejede cykel returneres efter den aftalte frist, vil et ekstra gebyr blive beregnet for den udvidede lejeperioden i henhold til de enhver tid gældende priser for dagsudlejning. Afleveringsfristen kan i særlige tilfælde aftales nærmere efter behov.

Materiel
Materiellet er ved udlevering funktionelt, serviceret og klargjort. Du får altid materiel i høj kvalitet. Når du booker en cykel efter type og størrelse, får du udleveret en cykel, der matcher disse kriterier. Du booker ikke et bestemt mærke, model eller farve. Det påhviler lejeren at sikre sig at cyklen er i orden, før udleveringen er afsluttet og færdsel påbegyndes. Hvis der konstateres problemer, skal dette straks rapporteres til udleveringsstedet.

Udlevering
Udlevering kan bookes til næste dag ved et tilgængeligt udleveringssted. Cyklen er tilgængelig fra kl. 09:00. Der tages forbehold for force majeure, transportuheld og alle andre forhold, der kan forsinke eller umuliggøre rettidig udlevering på det ønskede udleveringssted.

Udleveringsstedet kan nægte at udlevere det lejede materiel, som følge af uacceptable adfærd og/eller personalet vurderer at du ikke er i stand til at cykle forsvarligt evt. som følge af indtagelse af rusmidler.

Ansvar
Benyttelse af det udlejede materiel er på eget ansvar. Udlejer påtager sig intet ansvar for og kan ikke holdes ansvarlig for tab (direkte eller indirekte) som opstår i forbindelse med benyttelse af det udlejede materiel, f.eks. som følge af styrt eller tab af kontrol. Dette indbefatter, men er ikke begrænset til personskade på lejer eller 3.part, tab eller skade på ejendom, herunder beklædningsgenstande. Disse begrænsninger gælder ikke i det omfang ansvarsfraskrivelse ikke er tilladt ved lov.

Selvrisiko
Du hæfter for en selvrisiko til dækning af alle skader, der opstår i lejeperioden. Selvrisikoen er på op til 1.500 kr. ved leje af mountainbikes og op til 1.000 kr. ved leje af hverdagscykler og børnecykler.

Tyveri og bortkomst
Du har det fulde ansvar for det udlejede materiel i hele lejeperioden fra udlevering til aflevering. Afleveringen skal altid ske til en medarbejder hos Active Rental med mindre andet er aftalt. I så fald andet er aftalt, skal udlevering ske efter aftalte instrukser, f.eks. aftale om placering og aflåsning.

Hvis det udlejede materiel bliver stjålet eller bortkommer i lejeperioden, hæfter du for erstatning svarende til gældende indkøbspris.

Afbestilling
Ved afbestilling senere end 14 dage før lejeperiodens begyndelse debiteres 100% af lejebeløbet.

Ved afbestilling i perioden fra bookingtidspunktet og indtil 14 dage før lejeperiodens begyndelse, refunderes det fulde beløb minus et administrationsgebyr på 350 kr.

Ret til ændringer af priser og handelsbetingelser forbeholdes uden varsel. Der tages forbehold for trykfejl.